Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-siberjan
"Karkaleci siberjan," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci siberjan

EMRI LATINISHT

Gomphocerus sibiricus

Emërtime të tjera

Fotografia
Gomphocerus sibiricus female (7973891510) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Gomphocerus sibiricus femaleUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gomphocerus_sibiricus_female_(7973891510).jpg#/media/File:Gomphocerus_sibiricus_female_(7973891510).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-siberjan
"Karkaleci siberjan," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016