Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-shum%c3%abngjyr%c3%absh
"Karkaleci shumëngjyrësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci shumëngjyrësh

EMRI LATINISHT

Arcyptera fusca

Emërtime të tjera

Fotografia
Arcyptera fusca male (3786989466) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Arcyptera fusca maleUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arcyptera_fusca_male_(3786989466).jpg#/media/File:Arcyptera_fusca_male_(3786989466).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-shum%c3%abngjyr%c3%absh
"Karkaleci shumëngjyrësh," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016