Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-laraman-i-barishteve
"Karkaleci laraman i barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci laraman i barishteve

EMRI LATINISHT

Stenobothrus nigromaculatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Stenobothrus nigromaculatus male (7973987436) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Stenobothrus nigromaculatus maleUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stenobothrus_nigromaculatus_male_(7973987436).jpg#/media/File:Stenobothrus_nigromaculatus_male_(7973987436).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-laraman-i-barishteve
"Karkaleci laraman i barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016