Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abrt-i-ranishteve
"Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve

EMRI LATINISHT

Sphingonotus coerulans

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abrt-i-ranishteve
"Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016