Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abr
"Karkaleci krahëkaltër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci krahëkaltër

EMRI LATINISHT

Oedipoda caerulescens

Emërtime të tjera

Fotografia
Oedipoda caerulescens MHNT by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oedipoda_caerulescens_MHNT.jpg#/media/File:Oedipoda_caerulescens_MHNT.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abr
"Karkaleci krahëkaltër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016