Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-k%c3%abmb%c3%abgjat%c3%ab
"Karkaleci këmbëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci këmbëgjatë

EMRI LATINISHT

Acrotylus longipes

Emërtime të tjera
karkaleci krahëverdhë i ranishteve

Fotografia
Acrotylus longipes female by ChriKo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrotylus_longipes_female.jpg#/media/File:Acrotylus_longipes_female.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-k%c3%abmb%c3%abgjat%c3%ab
"Karkaleci këmbëgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016