Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-jeshil-i-barishteve
"Karkaleci jeshil i barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci jeshil i barishteve

EMRI LATINISHT

Omocestus viridulus

Emërtime të tjera

Fotografia
Omocestus Viridulus Male by Julius Rückert. – Own picture, made near Wald-Michelbach in the Odenwald, Germany.. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Omocestus_Viridulus_Male.jpg#/media/File:Omocestus_Viridulus_Male.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-jeshil-i-barishteve
"Karkaleci jeshil i barishteve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016