Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-italian
"Karkaleci italian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci italian

EMRI LATINISHT

Calliptamus italicus

Emërtime të tjera
çikrra italiane, kacaleti italian, kacaleci italian

Fotografia
Calliptamus italicus (2004-08-08) by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Calliptamus_italicus_(2004-08-08).jpg#/media/File:Calliptamus_italicus_(2004-08-08).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-italian
"Karkaleci italian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016