Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-zi
"Karkaleci i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci i zi

EMRI LATINISHT

Psophus stridulus

Emërtime të tjera

Fotografia
IKAl 20100801 Psophus stridulus by IKAl – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:IKAl_20100801_Psophus_stridulus.jpg#/media/File:IKAl_20100801_Psophus_stridulus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-zi
"Karkaleci i zi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016