Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-r%c3%abr%c3%abs
"Karkaleci i rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci i rërës

EMRI LATINISHT

Talitrus saltator

Emërtime të tjera

Fotografia
Talitrus saltator 2c by Arnold Paul / edited by Waugsberg and Buchling – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.0 de via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Talitrus_saltator_2c.jpg#/media/File:Talitrus_saltator_2c.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-r%c3%abr%c3%abs
"Karkaleci i rërës," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016