Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-qelqt%c3%ab
"Karkaleci i qelqtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci i qelqtë

EMRI LATINISHT

Palaemon elegans

Emërtime të tjera

Fotografia
Muscari at the German language Wikipedia [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-qelqt%c3%ab
"Karkaleci i qelqtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016