Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-detit-turigjat%c3%ab
"Karkaleci i detit turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci i detit turigjatë

EMRI LATINISHT

Parapeneaeus longirostris

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-detit-turigjat%c3%ab
"Karkaleci i detit turigjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016