Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-detit
"Karkaleci i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci i detit

EMRI LATINISHT

Penaeus kerathurus

Emërtime të tjera
gjeldeti, lokati, gamberoni

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-i-detit
"Karkaleci i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016