Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-gjerman
"Karkaleci gjerman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci gjerman

EMRI LATINISHT

Oedipoda germanica

Emërtime të tjera
karkaleci krahëkuq

Fotografia
Oedipoda germanica male (5012214775) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Oedipoda germanica maleUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oedipoda_germanica_male_(5012214775).jpg#/media/File:Oedipoda_germanica_male_(5012214775).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-gjerman
"Karkaleci gjerman," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016