Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-egjyptian
"Karkaleci egjyptian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci egjyptian

EMRI LATINISHT

Anacridium aegyptium

Emërtime të tjera

Fotografia
Wuestenheuschrecke3 by böhringer friedrich – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wuestenheuschrecke3.JPG#/media/File:Wuestenheuschrecke3.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-egjyptian
"Karkaleci egjyptian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016