Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-brez%c3%abzi
"Karkaleci brezëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci brezëzi

EMRI LATINISHT

Oedaleus decorus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-brez%c3%abzi
"Karkaleci brezëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016