Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-lythor
"Karkaleci antenëgjatë lythor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci antenëgjatë lythor

EMRI LATINISHT

Decticus verrucivorus

Emërtime të tjera

Fotografia
Decticus verrucivorus f 2009 08190379 by G.-U. Tolkiehn – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Decticus_verrucivorus_f_2009_08190379.jpg#/media/File:Decticus_verrucivorus_f_2009_08190379.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-lythor
"Karkaleci antenëgjatë lythor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016