Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-kok%c3%abkonik
"Karkaleci antenëgjatë kokëkonik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci antenëgjatë kokëkonik

EMRI LATINISHT

Conocephalus discolor

Emërtime të tjera

Fotografia
Long-winged Conehead Conocephalus discolor (9878193476) by Ian Kirk from Broadstone, Dorset, UK – Long-winged Conehead Conocephalus discolorUploaded by tm. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Long-winged_Conehead_Conocephalus_discolor_(9878193476).jpg#/media/File:Long-winged_Conehead_Conocephalus_discolor_(9878193476).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-kok%c3%abkonik
"Karkaleci antenëgjatë kokëkonik," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016