Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-i-gjelb%c3%abr
"Karkaleci antenëgjatë i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci antenëgjatë i gjelbër

EMRI LATINISHT

Thalassoma pavo

Emërtime të tjera

Fotografia
Thalassoma pavo by Anders Finn Jørgensen from Copenhagen, Denmark – Thalassoma pavo. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Thalassoma_pavo.jpg#/media/File:Thalassoma_pavo.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-i-gjelb%c3%abr
"Karkaleci antenëgjatë i gjelbër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016