Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-i-kabrierit
"Karkaleci antenëgjatë i Kabrierit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci antenëgjatë i Kabrierit

EMRI LATINISHT

Pholidoptera chabrieri

Emërtime të tjera
puçibaba e murme

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-i-kabrierit
"Karkaleci antenëgjatë i Kabrierit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016