Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-ball%c3%abbardh%c3%ab
"Karkaleci antenëgjatë ballëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkaleci antenëgjatë ballëbardhë

EMRI LATINISHT

Decticus albifrons

Emërtime të tjera

Fotografia
Decticus albifrons 2 by Giuliagi – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Decticus_albifrons_2.jpg#/media/File:Decticus_albifrons_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-ball%c3%abbardh%c3%ab
"Karkaleci antenëgjatë ballëbardhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016