Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkalec-i-uj%c3%abrave-t%c3%ab-%c3%abmb%c3%abl
"Karkalec i ujërave të ëmbël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkalec i ujërave të ëmbël

EMRI LATINISHT

Palaemonetes antennarius

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkalec-i-uj%c3%abrave-t%c3%ab-%c3%abmb%c3%abl
"Karkalec i ujërave të ëmbël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016