Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkalec-deti-i-kafenjt%c3%ab
"Karkalec deti i kafenjtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karkalec deti i kafenjtë

EMRI LATINISHT

Crangon crangon

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karkalec-deti-i-kafenjt%c3%ab
"Karkalec deti i kafenjtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016