Karasi prusian

EMRI LATINISHT

Carassius gibelio

Emërtime të tjera

Fotografia
CarassiusGiebelioOhe by Viridiflavus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:CarassiusGiebelioOhe.jpg#/media/File:CarassiusGiebelioOhe.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karasi-prusian
"Karasi prusian," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016