Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karasi-i-art%c3%ab
"Karasi i artë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karasi i artë

EMRI LATINISHT

Carassius auratus

Emërtime të tjera
peshku i kuq

Fotografia
Peixe010eue by Luis Miguel Bugallo Sánchez (Lmbuga)Copyright: GFDL (GNU Free Documentation License)Publicada por/Publish by: Luis Miguel Bugallo Sánchez – Galipedia, a wikipedia galega. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Peixe010eue.jpg#/media/File:Peixe010eue.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karasi-i-art%c3%ab
"Karasi i artë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016