Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karasi
"Karasi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karasi

EMRI LATINISHT

Carassius carassius

Emërtime të tjera
karasi i bronxtë

Fotografia
Carassius carassius Prague Vltava 2 by Karelj – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carassius_carassius_Prague_Vltava_2.jpg#/media/File:Carassius_carassius_Prague_Vltava_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karasi
"Karasi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016