Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karajpeli
"Karajpeli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karajpeli

EMRI LATINISHT
Tanacetum vulgare

Emërtime të tjera
kallamper, rozmarinë, barere

Fotografia
Tansy. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tansy.jpg#/media/File:Tansy.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karajpeli
"Karajpeli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016