Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-me-%c3%a7afk%c3%ab
"Karabullaku me çafkë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karabullaku me çafkë

EMRI LATINISHT

Phalacrocorax aristotelis

Emërtime të tjera
vrançi me çafkë

Fotografia
Shag, Bangor – geograph.org.uk – 1243477 by Ross. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Shag,_Bangor_-_geograph.org.uk_-_1243477.jpg#/media/File:Shag,_Bangor_-_geograph.org.uk_-_1243477.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-me-%c3%a7afk%c3%ab
"Karabullaku me çafkë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016