Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-i-vog%c3%abl
"Karabullaku i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karabullaku i vogël

EMRI LATINISHT

Phalacrocorax pygmaeus

Emërtime të tjera
vrançi i vogël

Fotografia
3 Küçük karabatak – 3 Martı by Zeynel Cebeci – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:3_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_karabatak_-_3_Mart%C4%B1.jpg#/media/File:3_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_karabatak_-_3_Mart%C4%B1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-i-vog%c3%abl
"Karabullaku i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016