Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-i-deti
"Karabullaku i deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Karabullaku i deti

EMRI LATINISHT

Phalacrocorax carbo

Emërtime të tjera
vrançi i madh, korb uji

Fotografia
Great cormorant by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Great_cormorant.jpg#/media/File:Great_cormorant.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/karabullaku-i-deti
"Karabullaku i deti," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016