Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kaprolli
"Kaprolli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kaprolli

EMRI LATINISHT

Capreolus capreolus

Emërtime të tjera
sorkallja, krapuolli

Fotografia
Capreolus capreolus p by I, Przykuta. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capreolus_capreolus_p.jpg#/media/File:Capreolus_capreolus_p.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kaprolli
"Kaprolli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016