Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kapra
"Kapra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kapra

EMRI LATINISHT
Capparis spinosa

Emërtime të tjera

Fotografia
Ab plant 104 by Andrew Butko. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ab_plant_104.jpg#/media/File:Ab_plant_104.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kapra
"Kapra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016