Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kantari
"Kantari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kantari

EMRI LATINISHT

Spondyliosoma cantharus

Emërtime të tjera
spalcë e zeshkët

Fotografia
Spondyliosoma cantharus by Gronk – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spondyliosoma_cantharus.jpg#/media/File:Spondyliosoma_cantharus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kantari
"Kantari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016