Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kand%c3%abrdeg%c3%abza
"Kandërdegëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kandërdegëza

EMRI LATINISHT

Bacillus rossi

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kand%c3%abrdeg%c3%abza
"Kandërdegëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016