Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kamomili
"Kamomili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kamomili

EMRI LATINISHT
Matricaria chamomilia

Emërtime të tjera
kopër, lule shëngjergji, lule e qenit, maraqe

Fotografia
By tsiegretlop (Matricaria_chamomilla Uploaded by Sporti) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kamomili
"Kamomili," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016