Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalyqja
"Kalyqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kalyqja

EMRI LATINISHT

Saperda punctata

Emërtime të tjera

Fotografia
Cerambycidae – Saperda punctata by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cerambycidae_-_Saperda_punctata.JPG#/media/File:Cerambycidae_-_Saperda_punctata.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalyqja
"Kalyqja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016