Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalor%c3%absi
"Kalorësi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kalorësi

EMRI LATINISHT

Himantopus himantopus

Emërtime të tjera
fisnikorja këmbëkuqe

Fotografia
Black-Winged Stilt (Himantopus himantopus) (11) by Ken Billington – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Black-Winged_Stilt_(Himantopus_himantopus)_(11).jpg#/media/File:Black-Winged_Stilt_(Himantopus_himantopus)_(11).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalor%c3%absi
"Kalorësi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016