Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalmari-fluturues
"Kalmari fluturues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kalmari fluturues

EMRI LATINISHT

Ommatostrephes sagittatus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalmari-fluturues
"Kalmari fluturues," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016