Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalmari
"Kalmari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kalmari

EMRI LATINISHT

Loligo vulgaris

Emërtime të tjera
kallamari, lignja, ulignja

Fotografia
© Hans Hillewaert / , via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalmari
"Kalmari," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016