Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kallami
"Kallami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kallami

EMRI LATINISHT
Arundo donax

Emërtime të tjera
kallam i madh, kallam i butë, kallam donaks,

Fotografia
Arundo donax 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arundo_donax_002.JPG#/media/File:Arundo_donax_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kallami
"Kallami," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016