Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kali-i-qyqes
"Kali i qyqes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kali i qyqes

EMRI LATINISHT

Neophron percnopterus

Emërtime të tjera
kobëza qyqe, kobëza e bardhë, mertiçi

Fotografia
By Dezidor (Own work) [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kali-i-qyqes
"Kali i qyqes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016