Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kali-i-detit-turishkurt%c3%abr
"Kali i detit turishkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kali i detit turishkurtër

EMRI LATINISHT

Hippocampus hippocampus

Emërtime të tjera

Fotografia
By Jiel Beaumadier (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kali-i-detit-turishkurt%c3%abr
"Kali i detit turishkurtër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016