Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalendula-mjek%c3%absore
"Kalendula mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kalendula mjekësore

EMRI LATINISHT
Calendula officinalis

Emërtime të tjera
kalendulë, nargjileçkë, verdhashkë, kumak

Fotografia
2006-10-22Calendula01 by Wildfeuer – Own work (own photo). Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:2006-10-22Calendula01.jpg#/media/File:2006-10-22Calendula01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kalendula-mjek%c3%absore
"Kalendula mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016