Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kak%c3%abzog%c3%abza
"Kakëzogëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kakëzogëza

EMRI LATINISHT

Anguis fragilis

Emërtime të tjera
kakroga

Fotografia
Anguidae. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Anguidae.jpg#/media/File:Anguidae.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kak%c3%abzog%c3%abza
"Kakëzogëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016