Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kacadreni
"Kacadreni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kacadreni

EMRI LATINISHT

Lucanus cervus

Emërtime të tjera
kacadrei, brekazi

Fotografia
Museo de la Naturaleza de Cantabria (72) by patriciawla3 – CIERVO VOLANTE.Uploaded by foconorte. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Museo_de_la_Naturaleza_de_Cantabria_(72).jpg#/media/File:Museo_de_la_Naturaleza_de_Cantabria_(72).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kacadreni
"Kacadreni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016