Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrri-i-gurit
"Kërri i gurit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërri i gurit

EMRI LATINISHT

Serranus hepatus

Emërtime të tjera
mista

Fotografia
Serranus hepatus Trieste by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=14419#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Serranus_hepatus_Trieste.jpg#/media/File:Serranus_hepatus_Trieste.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrri-i-gurit
"Kërri i gurit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016