Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrpngr%c3%abnesi
"Kërpngrënesi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërpngrënesi

EMRI LATINISHT

Carduelis cannabina

Emërtime të tjera
gardalina e kërpit

Fotografia
Linotte mélodieuse by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Linotte_m%C3%A9lodieuse.jpg#/media/File:Linotte_m%C3%A9lodieuse.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrpngr%c3%abnesi
"Kërpngrënesi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016