Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-zile-me-gunga
"Kërmilli zile me gunga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli zile me gunga

EMRI LATINISHT

Galeodea echinophora

Emërtime të tjera

Fotografia
Cassidae – Galeodea echinophora by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cassidae_-_Galeodea_echinophora.JPG#/media/File:Cassidae_-_Galeodea_echinophora.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-zile-me-gunga
"Kërmilli zile me gunga," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016