Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-tulipan-i-detit
"Kërmilli tulipan i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli tulipan i detit

EMRI LATINISHT

Fasciolaria lignaria

Emërtime të tjera

Fotografia
Fasciolarka obrovska by Karelj – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fasciolarka_obrovska.jpg#/media/File:Fasciolarka_obrovska.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-tulipan-i-detit
"Kërmilli tulipan i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016