Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-topuz-gj%c3%abmbor
"Kërmilli topuz gjëmbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kërmilli topuz gjëmbor

EMRI LATINISHT

Murex brandaris

Emërtime të tjera

Fotografia
Haustellum brandaris 001 by M.Violante – Own work. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Haustellum_brandaris_001.JPG#/media/File:Haustellum_brandaris_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-topuz-gj%c3%abmbor
"Kërmilli topuz gjëmbor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016